Uspješno organizovana prva turistička rafting regata na Vrbasu

Srijeda, August 23, 2017
Objavljeno u Novosti, Video
1

Karanovac 23.08.2017. – Rafting klub Kanjon, uz podršku Grada Banja Luka i kompanije Coca-Cola, organizovao je u subotu prvu turističku rafting regatu „Vrbas Banja Luka 2017“. Oko 200 učesnika regate imalo je priliku da uživa u čarima Vrbasa na regati koja je bila duga 14 kilometara i vožena je od Krupe na Vrbasu do Karanovca.

3

Vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku Gradske uprave Banja Luka, Natalija Trivić, istakla je da je rafting jedan od turističkih brendova Banje Luke i da stalno moramo raditi na njegovoj promociji u okruženju i Evropi.

4

“Rafting klub Kanjon je naš dugogodišnji partner i Grad podržava njihove aktivnosti, a ono što je još bitnije jeste da klub iz godine u godinu raste i razvija se. Grad Banja Luka će u narednim godinama dosta raditi na razvoju avanturističkog turizma. Grad koji ima rijeku sigurno je veliki izazov za sve one koji vole avanture na vodi, a naš interes je da imamo kvalitetan program i turistički proizvod koje ćemo ponuditi onima koji dođu”, rekla je Natalija Trivić.

Predsjednik RK Kanjon Aleksandar Pastir, rekao je da je regata uspješno organizovana i da je protekla u potpunom redu i bez ijednog incidenta.

2

“Vrbas je rijeka koja zaslužuje da ima turizam i zahvaljujem se Gradskoj upravi, koja je to prepoznala i kompaniji Coca-Cola koja je kroz projekat “Čist Vrbas” podržala regatu. Vjerujem da ćemo od sada, svakog avgusta, organizovati ovu regatu,” naglasio je Pastir.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=WO7Ckv_iz7s

Produkcija: ELTA 1 HD